Novaspring


Als gedreven groen/blauwe professionals bedenken we haalbare oplossingen voor de ontwikkeling en instandhouding van een robuust en toekomstbestendig Nederland. Zoekt u een partner die pragmatisch denkt en ook streeft naar het beste voor natuur en mens? We gaan de uitdaging graag samen met u aan.

Mathieu

Adviseur / projectleider
Mathieu Paalhaar
M.Paalhaar@novaspring.nl

06 543 317 32

Leer mij kennen

Joris

Adviseur / projectleider
Joris Engelbertink
J.Engelbertink@novaspring.nl

06 460 232 23

Leer mij kennen

Berend

Adviseur natuur & landschap
Berend van Empel
B.vanEmpel@novaspring.nl

06 190 283 86

Leer mij kennen

Myron

Adviseur natuur & landschap
Myron Eleveld
M.Eleveld@novaspring.nl

06 193 669 95

Leer mij kennen


Over ons en Novaspring

Altijd in beweging

Omdat de wereld en dus ook ons eigen land continue in beweging is werken we graag samen aan een toekomstbestendig land. Met voldoende ruimte voor natuur, water, landschap en erfgoed. We halen voldoening uit het leveren van kwaliteit, samenwerking met opdrachtgevers en dat we ons land een stukje mooier maken met ons werk. We zijn daadkrachtig, vol energie en zorgen dat we elke dag plezier maken. Samen naar ons doel.

Onze kracht

Onze visie is een bedrijf waar mensen plezier hebben in het werk en met elkaar om zo de beste kwaliteit te leveren. Een open bedrijfsfilosofie. Grote diversiteit aan karakters en zelfsturend waar het kan. Vertrouwen vormt de basis: afspraak is afspraak, we houden van korte lijntjes en een informele sfeer. De toekomst is een groep vrije, verantwoordelijke, moedige en gedreven mensen met passie, die openstaan voor diversiteit en dynamiek.

Waar staan we voor

Kwaliteit, ontwikkeling, verantwoordelijkheid en ondernemen zijn voor ons kernwaarden. Ze vormen de basis voor alles waar we voor staan en wat we doen. Op ons kan je bouwen met kwaliteit, heldere communicatie, daadkracht, praktische oplossingen. Altijd zorgvuldig.

Voor wie werken we

Onze opdrachtgevers bestaan uit uiteenlopende partijen met eigendommen in het buitengebied. We werken voor terreinbeherende organisaties zoals Natuurmonumenten, de landschappen en Staatsbosbeheer, waterschappen, gemeenten en provincies. Ook landgoedeigenaren en ZZP'ers in het groen/blauwe werkveld ontzorgen we.