Vacature


Natuurtechnisch adviseur

 

Ben jij klaar voor een carrièrestap naar een groeiend en ambitieus advies- en ingenieursbureau? En heb je zin om te werken aan natuurontwikkelingsprojecten die Nederland een stukje mooier maken?

Ben je een doorpakker, sta je voor kwaliteit en wordt je warm van de inhoud? Dan ben je bij Novaspring helemaal op je plek! Wij zijn op zoek naar een adviseur die ons team komt versterken.

Kijk hier om een indruk te krijgen aan wat voor projecten we werken.

De rol van adviseur

Als adviseur bij Novaspring ben je verantwoordelijk voor het realiseren van natuurprojecten; van start tot oplevering. Je vertaalt de wensen van onze opdrachtgevers door in concrete resultaten. Een groot deel van het inhoudelijk werk voer je zelf uit en je zorgt er voor dat het proces en het contact met de opdrachtgever lekker loopt. Ondanks je zelfstandige rol, werk je regelmatig samen met collega’s; bijvoorbeeld voor kwaliteitsborging, of door inhoudelijk met elkaar te sparren om tot de beste oplossingen te komen. In grotere projecten kan het zo zijn dat een collega het tekenwerk voor je uitvoert, of een RAW-bestek opstelt, terwijl jij de overige project- en processtappen voor je rekening neemt. Je werkzaamheden zijn dynamisch wat vraagt om flexibiliteit en snel schakelen.

Oftewel:

 • Je werkt zelfstandig aan kleine tot middelgrote projecten en maakt bij grote projecten deel uit van het projectteam
 • Je organiseert jouw eigen projecten zowel inhoudelijk als procesmatig
 • Je stelt ontwerpen en uitvoeringscontracten op, begeleid onderzoeken en vergunningen, organiseert aanbestedingen en voert directie en/of toezicht op het werk
 • Je communiceert intern met je collega’s en extern met opdrachtgevers
 • Je zet je in voor je eigen ontwikkeling, maar ook voor de ontwikkeling van je collega’s en van Novaspring

Focus jij je liever meer op het proces? Dan hebben we ook ruimte voor je als projectleider.

Wat verwachten wij van jou

 • Kwaliteit staat bij jou voorop en je behoudt het overzicht
 • Communiceren op verschillende niveaus gaat jou zeer goed af, zowel mondeling als schriftelijk
 • Door je kennis ben je goed in het onderbouwen van je advies
 • Je houdt van een dynamische werkomgeving en je kunt hier goed in functioneren
 • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding en bij voorkeur minimaal 1 jaar relevante werkervaring
 • Je hebt ervaring met de volgende onderdelen, of bent bereid dit te leren: CAD-tekenwerk, Qgis/GIS, bestek software, opstellen van adviezen en ontwerpen, organiseren van aanbestedingen en vergunningen

We bieden jou

 • Een dynamische baan in een heel mooi werkveld voor 28-40 uur per week
 • Een aantrekkelijk salaris met maandelijks vakantiegeld, pensioen en volop groeimogelijkheden
 • Een vaste werkplek op kantoor met vrijheid in werktijden, vakanties en de mogelijkheid tot hybride werken
 • Een kans mee te groeien met Novaspring en jezelf te ontwikkelen tijdens het werk, maar ook door het volgen van cursussen en opleidingen
 • Onder werktijd vertoeven in de mooiste (natuur)gebieden van Nederland

De rest bespreken we graag tijdens een persoonlijk gesprek.

Novaspring

Wij zijn een team bevlogen adviseurs en projectleiders. Als advies- en ingenieursbureau ontzorgen we organisaties om natuur en landschap te behouden en te versterken. We zijn een groeiend bedrijf waarbij de focus van ons werkgebied met name boven de grote rivieren ligt. We zijn flexibel, pragmatisch en houden van een informele sfeer met een platte organisatie. Samen gaan we altijd voor de hoogste kwaliteit en de beste oplossing voor onze opdrachtgevers. Door onze horizontale bedrijfsstructuur is er veel ruimte voor vrijheid, eigen inbreng en verantwoordelijkheid. Vertrouwen vormt de basis, afspraak is afspraak. We onderscheiden ons door onze deskundigheid en (echte) korte lijnen en persoonlijk contact.

Neem die stap!

Wil je meer informatie of direct kijken of het klikt; bel dan met Joris Engelbertink op 06 – 460 232 23. Interesse kan je ook tonen door Joris te mailen j.engelbertink@novaspring.nl. Mocht je ervaring niet direct aansluiten op deze vacature maar ben je wel geïnteresseerd in een baan bij Novaspring, schroom dan niet en neem ook dan contact op met Joris. We kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.

 

Terug naar vacatures